Bli nyårs snygg med St Pauli Göteborg

Nu vankas det nyårs kalas i stugorna och då vill man ju klä upp sig lite extra, här erbjuder vi er nu en guide till hur ni kan ta alla andra med häpnad.

Steg 1: Först och främst krävs en snygg ny frisyr, och du behöver inte betala hundratals kr på frisörsalongen för att skina lite extra. Ta helt enkelt trimmen där hemma och raka bort det du ser, men för att kunna smälta in även där du annars inte rör dig så lämna allt där bak, på så sätt är du alltid redo för party när så krävs och buisness innan festen tar vid.

Steg 2: Nu är det dags att välja plagg för överkroppen, här finns mycket att välja på skjorta, t-tröja eller bar. Om du nu känner dig bekväm i skjorta, varför inte göra den lite extra bekväm en dag som denna och klipp helt enkelt av armana, snygg och enkelt. Du som vill ha en vanlig t-tröja då, jo skippa den vanliga bandtröjan för kvällen och satsa på ett mer naturvänligt alternativ, kanske med en bild av en fullmåne och ett gäng vargar? Det blir riktigt snyggt tillsammans med din nya frisyr.

Steg 3: Vad ska man då ha på benen, har finns faktiskt bara ett alternativ, de klassiska snickarbyxorna med en lätt touch av frihet.

Steg 4: Nått ska man ju ha på huvudet också en kväll som denna. Då har vi det ultimata för dig som visa dina lagtillhörigheter och skydda dig mot det stora hotet. St Pauli Göteborgs egna foliehatt. Följer du denna guide blir du inte bara snyggast utan även säkrast på kalaset.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>