Frankfurt-Cup 2013

Idag spelas Frankfurt-Cup 2013 där St Pauli i gruppspelet ställs mot Kickers Offenbach och Eintracht Frankfurt. Pauli inleder turneringen 17.45 mot Offenbach och möter sedan Eintracht Frankfurt 18.39. Turneringen spelas som 2×10 minuter matcher och platsen är Fraport Arena. För Paulis del är det ett rejält manfall. Fabian Boll, Marius Ebbers, Florian Mohr, Florian Bruns, Markus Thorandt, Philipp Tschauner och Sören Gonther åker inte det till Frankfurt. Övriga lag i turneringen är FSV Frankfurt, Greuther Fürth och Eintracht Braunschweig.

This entry was posted in Spelprogram, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>