Saglik till Paderborn

St Paulis Mahir saglik har knappast vart nöjd med att tillbringa större delen av tiden på bänken och när hans kontrakt nu gick ut väljer han att lämna Pauli för sin gamla klubb Paderborn. Saglik kom till Hamburg för två år sedan, enligt statistiken spelade han 35 matcher, men det var troligen inte mer än ett fåtal av dem som var från start. Det är trots allt inga sura miner efteråt, utan han passar på att hylla supportrarna, klubben och staden. Han får ett kontrakt som gäller fram till 2016. Vi önskar honom mer speltid och lycka till i sin nya klubb.

This entry was posted in Om St Pauli, Silly Season, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>