Skvaller

Säsongen börjar lida mot sitt slut och med det kommer det oundvikliga silly season skvallret igång och precis som med semlor drar det igång tidigare och tidigare varje år. Sedan det blev klart att Ebbers inte blir kvar nästa säsong har portarna öppnats på vid gavel och anden är ur flaskan. Nu tisslas det om att Fabian Boll och Florian Bruns kan ligga brunt till. Båda sitter på utgående kontrakt och inga av dem har i dagsläget fått nya kontraktsförslag. Hur det blir med det ska man nog låta vara osagt men den stora frågan är hur det blir med Daniel Ginczek. Lånekontraktet med Borussia Dortmund går ut i sommar och än så länge finns inga indikationer på hur Dortmund kommer agera.

This entry was posted in Silly Season, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>