South end scum

För ett par år sedan var det ett gäng lätt försupna förlorare med för mycket fritid som bestämde sig för att göra något med sin vardag, då intresset för fotboll och St Pauli ofta låg i fokus blev D-beats diehard en ovälkommen verklighet. De flesta sket så klart fullständigt i detta, men en liten grupp med de bästa som europa har att erbjuda, insåg Göteborgarnas genialitet och ville hör och häpna intervjua dessa sociala kräldjur. Nu var tanken med denna text att tipsa er om en av de coolaste och smutsigaste St pauli grupper som finns där ute, FCSP ATHENS SOUTH END SCUM. ett gäng greker som gillar St pauli, hatar rasism och som verkar gilla fylla och misär, ett bra gäng helt enkelt. De är faktiskt så pass uppstyrda att de gjort ett par covers på bland annat Running Riot som går att ladda ner på deras sida, rekommenderar er att göra detta. Gå dit nu. Satan och Kir.

This entry was posted in Länkar, Satan, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>