Kneipeguiden

Kiel

Beyond fucking Mordor

Dags för årets kanske bittraste inlägg då jag tänkte recensera en hel jävla stad, då D-beats utsända nyligen tvingades tillbringa ett helt jävla skitdygn i Tysklands mest avskyvärda stad Kiel.

Miljö: Grått och trist i 60-talets funkis stil som bara det får en att önska sig att livet tog slut, detta blandar man med svavel och brinnande buskar. En otrolig stank fräter sönder dina luftvägar och lukten av död blandar sig snabbt med blodet som rinner ur den klump av kött och brosk som brukade fungera som din näsa.

Stämning: Känslan av obehag och förtvivlan går inte att skaka av sig här, de förlorade själar som vandrar på dessa gator känner av all form av känslomässig förändring och samlas runt en för att suga ut den sista lilla glädje du möjligtvis skulle ha kvar, om du inte tar dig härifrån i tid är du dömd att vandra dessa mörka stigar för evigt.

Mat och dryck: Ruttna råttkadaver och grönt slemmigt vatten räknas inte till vad vi skulle kalla för föda, så svält är valet att föredra.

Priser: Här hjälper inget guld eller silver, din själ eller din förstfödde är det enda som accepteras som betalmedel.

Betyg: Förlorade själar som vandrar längs gråa vägar som lobotomerade zombies vars ända glädje själs av stackars ovetande på genomresa. Denna plats har många namn;  Mordor, Skärselden, Kiel och styrs av den renaste formen av ondska, Sauron, Carola Häggqvist, Stena Line, denna lägsta nivå av helvetet rymmer bara de största syndare som någonsin levat. För er med livsglädje och drömmar håll er undan detta dystra träsk.

Här finns inget förutom död att finna.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Recensioner, Satan, Sverige. Bookmark the permalink.

One Response to Kneipeguiden

  1. Pingback: Lite skit |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>