Sludge fest

Härden heter inte Härden längre utan 128A men ligger kvar på samma plats och är faktiskt snäppet bättre än var det var förr och är som en ren bonus hipsterfritt. I afton bjuds det på långsam sludge misär med Hisingens misantroper Walk Through Fire som förmodligen backar upp Dead Existence hela vägen från Ängerland. Volymen förväntas vara mördande, riffen krossande och misären så påtaglig att du kvävs. Tänk på att cash är kung och Kir är tufft.

This entry was posted in Spelningar, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>