Inför 1860 München hemma

1860 München lyckades vända den ekonomiskt kantrade skutan med hjälp av oljeslantar och genom att Aston Martin märkligt nog gick in som huvudsponsor. Under försnacket innan serien började seglade 1860 dessutom upp som något av en toppfavorit. Nu har de inte riktigt kunnat förvalta det förtroendekapitalet. 1860 München ligger för närvarande sexa i tabellen och är Zweites tredje bästa bortalag. Pauli lyckades förra helgen vända ett två nolls överläge mot en förlust med 3-2 på tjugo någonting minuter. Dessutom är sjukstugan som vanligt så här långt in på säsongen fullsatt. Joseph-Claude Gyau, Florian Bruns, Christopher Buchtmann och Marius Ebbers verkar inte komma till spel, också Fabian Boll är något av ett frågetecken.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>