Lite silly rykten

Säsongen närmar sig sitt slut och med det kommer ryktenerna, och precis som med julen kommer de tidigare varje är.  Att det är många kontrakt och låneavtal som måste förlängas och omförhandlas stod ju ganska klart. De som håller på att förhandla är om jag förstått det rätt, Florian Kringe, Benedikt Pliquett, Robin Himmelmann och Marcel Andrijanic. Sammtidigt måste Patrick Funk, Joseph-Claude Gyau, Christopher Avevor och Akaki Gogia framtid i klubben diskuteras. Det som redan nu verkar vara klart är att Ebbers och Ginczek inte kommer att fortsätta.

En spelare ryktas så här långt vara på väg till klubben, Christopher Nöthe som spelar i det nedflyttade Greuther Fürth kontrakt går ut och skulle alltså vara ”gratis”. Pauli ska ha kontaktat honom och då antar jag åtminstone att förhandlingar pågår.

This entry was posted in Det Ryktas, Om St Pauli, Silly Season, Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>