Missnöje i St Pauli?

Trotts segern i fredags så har St Paulis tränare Micheal Frontzeck öppet kritiserat klubbpresidenten Stefan Orth efter ett uttalande i någon tidning inför premiärmatchen. Orth ska ha sagt att han har en känsla av att Pauli kommer vinna klart över 1860, något som Frontzeck tycker var respektlöst mot Munchen laget, dessutom vill inte Frontzeck ha för höga mål för det till stor del nya laget ännu. Min tyska är helt värdelös och google translate är inte alltid lättast att tyda så fel kan uppstått i översättningen, vi får la se om det är ett djupare problem som ligger bakom Frontzecks ilska, enligt Mopo ska Frontzeck ha visat tydlig irritation när det kom upp iaf, eller om det ses som ett stort problem i klubben.

This entry was posted in Det Ryktas. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>