Inför Karlsruher SC

Karlsruher SC åkte ur Zweite för två säsonger sedan, de återhämtade sig snabbt och slutade senast på första plats i dritte. I sin inledande match för året slog man FSV Frankfurt borta med 1-0, vilket får ses som en stark vinst för en nykomling, säger vi utan att veta hur bra något av lagen är denna säsong. Normalt är Karlsruher SC ett lag för de nedre regionerna. Sebastian Schachten drog i matchen mot Beşiktaş på sig en bristning i höftmuskeln(?) och körde fortfarande rehab tidigare i veckan, så om han kan delta i lördagens match är oklart. Fabian Boll missade ett par träningspass i veckan, hans medverkan är inte i fara då det beror på att han fått en dotter. Grattis konstapeln, säger St Pauli Göteborg.

This entry was posted in Inför, Om St Pauli. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>