Karlsruher SC – St Pauli 0-0

45 grader enligt mopo och 35 enligt officiella, då blev det både vattenpauser för spelarna och stora vattenslangar som svalkade publiken. St Pauli hade svårt att komma till riktigt vassa avslut medan Karlsruher hade ett par riktigt bra avslut, ett strax utanför av Dennis Mast som liveraporten hann plinga som mål, och en cykelspark av förre Paulispelaren Rouwen Hennings som gick över. Kändes dock som Pauli tog över matchen mer och mer mot slutet men utan att kunna ta vara på övertaget. Oavgjort på bortaplan är alltid okej, åtminstone så här i enledningen av säsongen.

Tschauner

Nehrig, Thorandt, Gonther, Halstenberg

Boll, Buchtmann

Rzatkowski (69. Maier), Bartels

Thy (90. Kringe), Nöthe (79. Verhoek)

Varningar: Buchtmann, Gonther, Thorandt

This entry was posted in Match Info. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>