Ännu fler spelar rykten

Nu ryktas det om att Pauli visat intresse för högerbacken Daniel Wass. Wass är dansk u21 landslagsman som för närvarande spelar för Brönby IF. Det är väl tveksamt om Pauli skulle ha råd att lösa Wass från hans kontrakt med Brönby men Wass kontrakt med Brönby löper ut sist juni nästa år och skulle då vara gratis. Vidare har Wass i Berlingske Tidende aviserat att han inte är intresserad av att förlänga med Brönby. Hur mycket substans det är i det här ryktet verkar ingen veta. Det kan ha uppkommit bara för att Wass ska stå kontraktslös i sommar och att Pauli möter Brönby i Schweinske-Cup.

This entry was posted in Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>