Inför VfL Bochum borta

Sjukt ostig och pinsam video om bochum och fc bayerns vänskap.

Efter två jävla skitresultat på raken och enbart 1 gjort mål på tre matcher behöver det lossna för St Pauli om inte olyckans gamar ska börja sväva i mitt huvud. Bochum har inlett med 1 seger, en oavgjord och så en förlust senast mot Fsv Frankfurt så även de har gjort en sämre inledning än vad man kanske önskat, denna svit i 2.liga är faktiskt deras längsta sedan de gick upp i bundesliga 1972, efter det har man åkt ut ett par gånger men då tagit sig tillbaka lika fort, nu är man inne på sin tredje säsong på raken. St Pauli föredettingen Carsten Rothenbach har i år fått nöja sig med att spela i andra laget så han kommer tyvärr inte få äran att spela mot St Pauli detta år. Skadeläget i Pauli börja se bättre ut och det är bara Sebastian Schachten och Florian Mohr som ännu inte är tillbaka från sina skador.

This entry was posted in Humor, Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>