Pengar rullar in

Ni kanske har sett Ein Platz an der Sonne trycket på matchtröjorna? Det är reklam för ARD Fernsehlotterie, ett sorts Bingolotto där vinsten går till socialt utsatta. Förra året delade ARD Fernsehlotterie ut 100 miljoner euros till behövande. Och de är Paulis största enskilda sponsor genom tiderna som ger 3.5 miljoner euros om året. Det verkar som om ARD Fernsehlotterie har samma problem som Bingolott här hemma en åldrande målgrupp och Pauli verkar vara den perfekta sammarbetspartnern med socialt ansvarstagande, ungdomlighet, dödskallar, dagis och strippor.

This entry was posted in Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>