Inför Dynamo Dresden

Dresden är nu inne på sin tredje raka säsong i 2.liga och slutade förra året på en 16e plats, man klarade sig alltså kvar genom två kvalmatcher mot VfL Osnabrück som slutade sammanlagt 2-1 till Dresden. I år har man ännu inte vunnit en match och har lyckats släppa in 6 mål i de två senaste, båda hemma matcher, efter den senaste förlusten, 0-3 mot Fsv Frankfurt fick även tränaren Peter Pacult sparken och sportchefen Steffen Menze tar över som tränare tills vidare, stökigt i klubben alltså. St Pauli har ju gjort blandade resultat och känns svårt att säga var de hör hemma i tabellen för tillfället, menDresden i denna form borde ju vara en av de lättare matcher hemma. På skadefronten är det fullt upp, Sebastian Schachten fortfarande borta med sin höftskada och Dennis Daube kör fortfarande rehab, Jan-Philipp Kalla och Florian Mohr har varit borta med knäproblem (Kalla) och Ryggskada (Mohr) men ränar med boll igen. Lennart Thy har även han fått vila i veckan men var idag (lördag) tillbaka för fullt.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>