Är du i Berlin i helgen?

Skulle du nu vara en av de lyckliga att tillbringa helgen i Berlin och följa vårt kära St Pauli mot Union Berlin, men sakna planer efter matchen så finns det nu möjlighet att fira segern, (självklart utgår vi med att det blir seger), tillsammans med andra Supportrar på Resturangen(?) Verkehrts Beruhigte Ost Zone och närliggande park. Musik, mat och dricka står tydligen på schemat, om du har möjlighet så är det bara att köra på Astran och satan.

This entry was posted in Inför, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>