Inför Union Berlin

Union Berlin ligger för tillfället på en 5:e plats på åtta poäng, samma som St Pauli fast med bättre målskillnad. Man har dock släppt in en del mål, samtidigt har man gjort näst flest i ligan också, men ska tydligen vara extra sårbara i andra halvlek något kanske passar St Pauli som avgjort två stycken matcher i de sista 10 min. Union har dessutom fått backen Marc Pfertzel avstängd och mittfältaren Baris Özbek skadad inför matchen. Skadefronten i St Pauli ser bättre och bättre ut Sebastian Schachten har börjar träna igen efter höftskadan han drog på sig i träningsmatchen mot Besiktas, Fin Bartels som fick en smäll mot huvudet i dresdenmatchen hoppade över första träningen då man kollade hans stiliga blåtira men är alltså nu helt redo för spel. Det är bara Dennis Daube som fortfarande inte är med och tränar med laget, han behöver köra rehab ett tag till. Matchen börjar redan 13.00 på lördag så ha bakfylle cocktailen redo på nattygsbordet.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>