Julbord

För fjärde året i rad höll St Pauli idag ett Julbord för de behövande. Över 1000 personer ska ha kommit för att få sig ett redigt mål mat, som för dagen serverades av både spelare och ledning, bl.a.  huvudtränaren Roland Vrabec och presidenten Stefan Orth. Innan gästerna gick fick de även med sig en liten julklapp som innehöll vinterkläder, mössa vantar etc. och hygienartiklar samt köksredskap. Allt finansierades med hjälp av att privatpersoner och sponsorer donerat pengar till evenemanget. Vi kan bara lyfta på hatten och inse att det är mycket mer än en fotbollsklubb vi arrangerat oss i.

This entry was posted in Om St Pauli, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>