Se matchen

Då var det åter igen dags att ta oss ut från de avlopp, avskrädeshögar och brofästen vi kallar hem för att likt lobotomerade maneter söka oss till varandra, St Pauli spelar nämligen match och våra programmerade gener säger åt oss att ta ett par öl och snacka skit.

Viktigt! Vi hoppas att vi kan få en nystart på föreningen så de som är intresserade av att delta och arrangera sig ber vi titta förbi så att vi kan hålla den levande även i fortsättningen, vi kommer att även att se matchen på ny plats med billig öl och mat. Tid och plats, Måndag kl 20.15 och vi ser den här på Hisingen så klart. Kirdöd åt alla!

This entry was posted in Inför, Vilka är vi?. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>