Inför 1860 München borta

Fyra raka segrar och 2 insläppta mål är 1860 Münchens facit den senaste tiden, Pauli har som bekant vunnit 3 av de 4 senaste matcherna och vann senast borta mot hemmastarka Aue, en tuff match  med två formstarka lag att vänta alltså. Ska man lita till statistiken lagen mellan så är det Pauli som har övertaget med 7 vinster mot Münchens 4, de 13 senaste mötena. Paulis skadelista denna säsongen har var mer än rolig läsning, men det verkar som flera spelare nu är tillbaka i spelbart skick, de som fått köra rehab denna vecka är som tidigare Fabian Boll och Philipp Ziereis, även Christopher Buchtmann har efter problem med en muskel fått stå utanför laget. Sören Gonther är avstängd även denna match efter sitt röda kort.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>