God jul och allt det där

Avsluta året med en förlust är alltid lika trevligt och upplyftande, men det är nog ingen som är intresserad av St Pauli som missade att människorna i Kärrtorp, som står upp mot rasismen, fick sitt stöd av St Pauli publiken. Dessutom var Benedikt Pliquett på besök och fick så klart stående ovationer, hjälte som han är.

Vad ska man nu göra tänker ni såklart, inte en liga match på över en månad, misströsta ej det finns flera spelningar i vinter där man kan supa ner sig totalt, glömma uppehåll i säsongen och vintermörker. Redan nu på fredag kommer Sticky Fingers, (jo vi vet att man mer än gärna håller sig där i från) att bjuda på dans med Skitsystem, Age of Woe, Kongh och två band till. Veva med näven, greppa tag i kiren och dansa dit.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>