Skitmusik utan guds tillåtelse

God i himmel, titta inte hit är du snäll här ska det syndas utan dess like. Alkohol ska förtäras, satan tillbedjas, magins mörka sidor utforskas och Fröken Häggqvist offras. Längtar du redan, bara att bege dig till Hisingen vilken dag i veckan som helst, men imorgon lördag har du även chansen att lyssna på satans bra musik samtidigt, Trucken har nämligen skakat av sig de psykedeliska tonerna, åtminstone för kvällen och ställer storheter som In Solitude och Motörbreath på scen. 100 pix för att äntra Hades underjord och glömma den begravda solen.

This entry was posted in Satan, Spelningar. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>