Det börjar bli löjligt

Vinter silly är igång och det första ryktena börjar rulla in. För St Paulis del så är det den defensiva mittfältaren Tom Trybull som sägs vara på väg in för en summa på 100.000 euro. Trybull spelar för tillfället i Werder Bremen som han tillhört sedan 2011. Han har dock haft svårt att ta en plats i laget och det har endast fått speltid i 21 matcher, de allra flesta som inhoppare. I år inledde han som skadad och har sedan dess fått kämpa sig till en plats på bänken, endast 6 min i Bundesliga har det blivit i år. Trybull är enbart 20 år gammal och kan mycket väl vara på väg bort för att få fart på karriären. Vet inget om spelaren men han ska kunna spela som back och som ytter, men är först och främst defensiv mittfältare. Han verkade vara ansedd som en stor talang när han kom till Bremen, där han fick en del inhopp i början men fått mindre och mindre chanser. Skulle han nu besitta den talang de trodde så hoppas vi på att han kan blomma ut i St Pauli om ryktena visar sig stämma.

This entry was posted in Det Ryktas, Silly Season. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>