Lite lösa rykten

Vad vore denna tiden på året utan lite lösa silly rykten. Det har annars vart mycket för Rachid Azzouzi att stå i på hemmaplan, Roland Vrabec fick efter de goda resultaten sedan han tog över ett kontrakt som huvudtränare som gäller till 2015, och Tom Trybull har som nu vet redan blivit klar för klubben. Flera spelare sitter även på kontrakt som går ut i år, detta skrev Pauli sidan på svenskafans.com om på ett mycket bättre sätt än vi klarar av, så ingen ide för oss att upprepa. Men lite rykten finns det allt där ute, de flesta kanske inte dagsfärska men ibland blir det inte bättre än så här.

Emil Atlason 20 år, en isländsk anfallare från KR Reykjavík ska tydligen ha provtränat med klubben i oktober, som det verkar är han inte helt avskriven, men en övergång nu känns inte särskilt troligt om inget hörts sedan dess. Atlason är isländsk U-21 landslagsman och har tidigare vart på lag som Stoke och Southamptons önskelistor.

Zhi Gin Lam 22 år, Lam är född i Hamburg och tillhört Hsv sedan ungdomsåren. St Pauli ska enligt Mopo vara intresserade av Hsv-försvaren och Lam har haft svårt att ta en plats i laget, till viss del på grund av skador verkar det som, men en ung spelare vill alltid ha speltid. Mopo rykten är alltid kul.

Michael Gregoritsch sägs ha Ajax ögon på sig sedan en tid tillbaka och efter att inte ha presterat på den nivån St Pauli antagligen önskat så kanske en övergång är möjlig, Gregoritsch tillhör dessutom Hoffenheim som nog önskat att han fick mer speltid, så här har St Pauli nog inget att säga till om dessutom, men ryktena är dock inte särskilt pålitliga enligt transfermarkt.de.

Wolfsburg har vart och spanat på våran lille kantspringare Marc Rzatkowski, de ska tydligen gillat vad de såg och han ligger enligt Bild.de på nån form av önskelista där. Även här bedöms uppgifterna inte vara pålitliga och Rzatkowski, som kom i somras, har kontrakt till sommaren 2016. Honom ger ni fan i så länge.

This entry was posted in Det Ryktas, Silly Season. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>