Mittback förlänger

St Pauli har lyckats med att förlänga kontraktet med mittbacken Sören Gonther. 27-åringen som kom till klubben under sommaren 2012. Gonther tillhör den grupp vars kontrakt går ut under året men har nu alltså skrivit på ett kontrakt som gäller till och med 30 juni 2017. Sportchef Azzouzi säger att ”Gonther har lyckats ta en ordinarie plats i start elvan trots att nästan hela förra säsongen förstördes av en knä skada, han har dessutom presterat på ett utmärkt sätt och blivit en av de ledande spelarna den här säsongen”. Sören själv säger att han är glad att allt löste sig och att han trivs utmärkt i både laget och staden, dessutom har familjen börjat bli bekväma och vänja sig med Hamburg.

This entry was posted in Om St Pauli, Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>