Markus Thorandts tur

Näste spelare att skriva på  nytt kontrakt är även han mittback, Markus Thorandt har förlängt sitt kontrakt med 1 år, till och med den 30 juni 2015, en förlängning på ytterligare 1 år är dessutom möjlig. Thorandt kom till klubben 2009 från 1860 München och har sedan dess gjort 126 liga matcher får St Pauli. Rachid Azzouzi har nu lyckats förlänga med två spelare på kort tid men det är fortfarande 11 spelare som saknar kontrakt efter säsongens slut som vi då riskerar att förlora.

This entry was posted in Highlights, Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>