Lite nytt

Okej, dags att uppdatera det som man inte orkat i veckan. Vår reservmålvakt Robin Himmelmann som har fått mycket beröm under uppehållet, framför allt för sina prestationer i de inomhusturneringar som laget deltagit i, har kritat på ett nytt kontrakt som gäller till och med 2016.

Det har också spelats några träningsmatcher, första motståndarna var det polska Slask Wroclaw, en match som slutade 0-0, men med en nöjd Roland Vrabec som tyckte att det var ett bra test för fortsättningen men med mycket som går att förbättra bl.a. att det skapas alldeles för lite farliga målchanser.

Andra matchen var mot ligakonkurenten 1860 München, som man slagit två gånger om denna säsongen och kanske kände att man kunde rädda lite av sin heder här, matchen slutade 2-2, det blev åtminstone mål vilket Roland Vrabec nog var nöjd med och Robin Himmelmann fick ju nytt kontrakt trots 2 insläppta, något som borde sluta i tortyrkammaren. Paulis mål gjordes iaf av Marc Rzatkowski och Fin Bartels.

Och den tredje matchen på träningslägret nere i Belek, Turkiet, spelade man mot FC Bayerns U-23 lag, vilka man lyckades slå med 3-1. Pauli ska tydligen ha dominerat och tränare Vrabec var även mycket nöjd med sitt lag, vilken kvalitet Bayerns U-23 lag håller i jämförelse med ett zweite lag vet jag inget om. Målen gjordes av Gregoritsch gånger 2, och Maier.

Matchen finns även ute på tuben i sin helhet och genvägar till målen finns i den första kommentaren.

This entry was posted in Match Info, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>