Bartels bort, Choi in

Knappt en vecka kvar tills ligan gör sin omstart och för St Paulis del innebär det bortamatch mot Arminia Bielefeld, möjlighet att se den på det nu vanliga stället finns som vanligt. Lite nytt har det allt hänt den senaste veckan också, Pauli spelade bl.a. en träningsmatch mot Hannover 96 igår som slutade 2-2, där Halstenberg och Thy gjorde målen för St Pauli.

Den tråkiga nyheten som ni antagligen hört, är att Fin Bartels kommer att lämna till sommaren för WerderBremen. Bartels har skrivit ett 3-års kontrakt med sin nya klubb och kommer alltså att gå som bosman då hans kontrakt går ut i sommar. Jävligt tråkigt men kanske inte så förvånande då hans säsong vart helt lysande, bara att hoppas att han kan hjälpa St Pauli till Bundesliga innan han försvinner.

Lite roligare är då att Christopher Buchtmann förlängt sitt kontrakt till sommaren 2016, han hade kontrakt till nästa år men valde redan nu att förlänga med ytterligare 1 år. Buchtmann  har startat alla matcher förutom två denna säsong och lyckats att göra 4 mål på sin mittfältsposition.

Kyoung-Rok Choi som tillhört U-19 laget sedan 2012 då han kom från Syd-koreanska Ajou Universität Seoul, Choi har vart med a-laget nere i Turkiet och har nu fått ett 1-års kontrakt med förlängningsklausul på ytterligare 1-år, han kommer nu alltså tillhöra a-laget resten av denna och nästa säsong.

This entry was posted in Match Info, Silly Season, Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>