Tröja och annat viktigt

Dålig aktivitet från undertecknad på sistone, kan dock meddela att det är mycket som händer i de svenska Pauli föreningarna nu, åtminstone de på västkusten, mer info om detta kommer att komma när allt är färdigt. Innan dess ska undertecknad och 9(?) till från Göteborg ner till St Pauli för matchen mot Bochum, där även ett gång på 8 boråsare kommer att dyka upp, Astran kommer att flöda och döden trotsas, skulle även ni vara nere i helgen är det bara att höra av sig.

Vi har fått en inbjudan från skallarna i Borås till en gemensam match träff den 3 mars och matchen mot Union Berlin, där även Berlin supportrar i Borås kommer att medverka, de låter hälsa att de tycker att det vore jävligt roligt om några av oss i Göteborg skulle råka titta förbi, billig öl och bra lokal har det hintats om. Sen Måndags match men ett ypperligt tillfälle att träffa nya Pauli filurer. Kontakta gärna om ni är sugna att ta bussen den korta biten till saxarnas stad.

Viktigast av allt, ursäkta Micke, är trots allt att nya tröjor med ny design (se ovan) nu beställts och kommer att finnas inom en kort, har ni lust att köpa en kan ni på valfritt sätt kontakta någon med nån form av ansvar och paxa en i bra storlek. 100 spänn+ev frakt om det är någon som bor på annan plats eller inte orkar hämta upp den. Kommer att synas här när de anländer till oss.

This entry was posted in Sverige, Vilka är vi?, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tröja och annat viktigt

  1. Marcus says:

    Hej! Jag funderar på att åka ner till Hamburg omgången efter denna. Jag undrar om ni har någon extra biljett att sälja till matchen mot Union Berlin? Eller hur man löser biljett på något sätt då jag tänkte boka mitt färdmedel idag. Men vore bra veta om man har biljett eller inte givetvis ;) Tack på förhand!

    • DerLoco says:

      Vi har inga möjligheter att fixa biljetter till matcherna, mitt tips är att så här nära inpå matchen åka raka vägen till aren och hoppas det finns några kvar, tror luckorna öppnar 10 alla dagar. Annars är det nog svartbiljetter som gäller, hajarna finns vid tunnelbanne stationen i närheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>