Inför Fsv Frankfurt

Känning på topplagen igen och nerverna börjar åter krypa i St Pauli själen, viljan att vara där uppe finns trots allt nånstans djupt inne i en, speciellt nu när möjligheten att HSV skulle kunna åka ur finns eller rent av ett möjligheten till ett kval mot rödbyxorna.

För att något av detta skall kunna gå i uppfyllelse måste man börja med att slå ett det Fsv Frankfurt som ligger 11 poäng efter St Pauli på en 14 plats. Mötet i höstas vann St Pauli med 2-1 efter att St Pauli chockstartat och Verhoek lyckades slå in bollen efter endast 3 minuter in. Gonther lär vara tillbaka i försvaret efter sin avstängning och backlinjen behöver verkligen rycka upp sig och speciellt på de fasta situationerna, ett jävla tjöt på de ja men önskar en match där hjärtat inte sitter fast i halsgruppen varje gång bollen ligger still på egen planhalva, Frankfurts anfallare har dessutom lyckats producera en hel del mål denna säsong trots de magra resultaten och tränare Vrabec passar dessutom på att varna för just kvaliten på Frankfurts fasta, känns säkert det här. Att gissa på någon startelva har vi lärt oss vara omöjligt i detta lag, men en möjlighet finns att Ziereis får ytterligare en chans på mittfältet då Buchtmann fortfarande är borta med en sträckt muskel i ljumskeln och Daube har problem med foten. Vi kan däremot börja hoppas på en comeback från Boll som verkar vara på väg tillbaka från sin knäskada, han är inte tillgänglig till denna match men det verkar ha ljusnat för vår konstapel.

Måste tilläggas att Frankfurt har en fruktansvärt pinsam måljingel som för en tillbaka till de mörkaste delar av 90-talet. Dansa då crust-djävul.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>