Inför Fortuna Düsseldorf

)

Dags för andra borta matchen på raken och efter förlusten mot Frankfurt ska man nu mäta krafterna mot Düsseldorf, som spelade lika mot Dresden senast. Annars har det vart en snurrig säsong för Fortuna som enbart vann 4 av de 14 första matcherna, detta var tillräckligt dåligt för laget med den tredje dyraste truppen i ligan för att tränare Mike Büskens skulle få sparken. Lagets målvaktstränare! fick tillfälligt ta över innan man anställde Lorenz-Günther Köstner efter nyår och laget har sedan dess inte förlorat på de fem matcher man spelat sedan dess, man har dessutom lyckats skaffa sig den snygga raden 8 vinster, 8 oavgjorda och 8 förluster.

Düsseldorf har drabbats hårt av skador och har hela sju spelare på skadelistan, man har därför enbart 18 utespelare att välja mellan till matchen, lägg till där att kaptenen och Fortuna veteranen Andreas Lambertz är avstängd efter att ha fått sitt femte gula kort senast.

Även St Pauli har tyvärr åkt på avstängningar på nyckelspelare efter skitmatchen senast, Marc Rzatkowski, Tom Trybull och Marcus Thorandt är alla avstängda på söndag, kom då ihåg att Fabian Boll, Christopher Buchtmann och Dennis Daube fortfarande är skadade och även de verkar komma att missa matchen, så ser speciellt mittfältet riktigt tunt ut. Har helt gett upp att gissa en start elva och ska inte utsätta mig för några former av spekulationer i fortsättningen då först på plats verkar gälla som regel vid laguttagningarna.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>