Inför Ingolstadt

Lördags match och alla former av svineri att vänta redan tidigt på dagen då alkoholen ska börja flöda redan vid 13-tiden. Ingolstadt, laget som i år fyller 10 år, imponerande, ska få äran att titta på när de äldre beter sig på brukligt lördagsmaner. St Pauli har på dessa tio år redan hunnit med att skicka Ingolstadt ur zweite en gång, säsongen 08/09, då segern i den 32:a omgången såg till att deras första sejour i zweite inte blev långvarig, skönt att agera banemän i vissa fall.

Höstens möte blev dramatiskt med en kvittering från Ingolstadt med tio minuter kvar, men fantasten Kringe såg till att St Pauli vann till slut med 2-1 i slutminuterna. Det är dock två av ligans bästa borta lag som möts imorgon, dessutom så har ju St Pauli , som vi  fått erfara allt för ofta, fruktansvärt svårt att få till spelet på Millerntor, så känns som att matchen kan sluta precis hur som helst, speciellt på det ojämna spel som man visat upp denna säsongen. En seger hade annars vart nödvändig, åtminstone för de som önskar att vi ska ha en chans att ta steget upp, enbart 9 matcher och alla möjligheter att gå förbi både Greuther Fürth och Paderborn och en möjlig 2:a plats alt kval. Inga lagen har några avstängningar och Ingolstadt har dessutom inga skador inför matchen och kan alltså ställa upp med starkast möjliga lag. I St Pauli är det bara Dennis Daube med sin fot som saknas , hur det står till med Boll hittar jag inget om men han verkar träna för fullt med resten av laget så bara att hoppas på att han kan få ett värdigt avslut på säsongen och karriären.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>