Inför SpVgg Greuther Fürth

Efter en riktigt jävla usel insats i onsdags är det nu dags att ta sig an Greuther Fürth hemma på Millerntor. Fürth som är det lag tillsammans med just Paderborn som gjort flest mål i ligan denna säsong, vilket låter tämligen oroväkande inför morgondagen men St Pauli är oberäkneliga denna i år så ingen idé att ge upp innan för er som känner att livet är som en nykter helg just nu.

Som sagt Greuther Fürth gör en hel del mål och de är dessutom inte förlorat på de senaste 7 matcher, 4 av dessa har dock slutat 1-1 men de är bevisligen svårslagna för tillfället. Inga skador eller avstängningar på ordinarie spelare verkar de bjuda på heller. Det har inte St Pauli heller just nu och ska man vara lite försiktigt positiv så är det två ordinarie lag som kommer att ställa upp och som vi vet kan St Pauli ibland spela riktigt fin fotboll om de kan få igång något spel, det var ju tyvärr bara ett tag sedan det hände.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>