Fifa har lyckats få Brasilien att lägga absurt mycket pengar på det fotbolls-vm som strax drar igång och såklart tar de hand om mycket av vinsterna själva, då kan det kännas skönt att koncentrera sig på riktig fotboll och speciellt en klubb där faktiskt människor har värde och supportrar respekteras, än så länge åtminstone.

Fabian bolls avsked lär ni inte ha missat, men bilderna kan man utan problem se igen några gånger och fortsätta hoppas att fler spelare väljer att vara lojala mot sina klubbar och de supportrar som lägger all sin tid och pengar på dem. Boll spelade tydligen 686 minuter i ligan i år, den som ansvarar för att det inte blev 20 minuter mindre sammanlagt bör avskedas utan pardon.

Nyförvärv har det tydligen också blivit under den tid vi legat i dvala. Vänsterbacken Daniel Buballa från vfr Aalen har hämtats in på free transfer. Buballa är 24 år och var ordinarie vänsterback för Aalen denna säsong så Sebastian Schachten bör få svårt att behålla sin plats till hösten.

Även Halmstads forne lilla kanstspringare Michael Görlitz är tydligen klar för St Pauli, han kommer senast från Fsv Frankfurt där även han spelade i stort sätt alla matcherna under säsongen. Han vill helst spela på högerkanten men kan hantera alla offensiva mittfältsroller och lär spela på motsatt kant mot Rzatkowski, som alltså har sett till att han kommer att tillhöra klubben till och med 2017.

Även Kringe och Daube har förlängt sina kontrakt både till nästa sommar. Thy valde att stanna en sommar längre än så.

This entry was posted in Det Ryktas, Silly Season, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>