St Pauli lånar från grannarna

St Pauli lånar in Lasse Sobiech från Hsv under nästa säsong. Lasse har som de flesta av er troligen redan vet vart i de finare kvarteren en gång tidigare, då lånades han från Dortmund säsongen 11/12, vilket resulterade i 13 matcher och 1 mål. Nu är det alltså dags igen, och den nu 23 årige försvaren har vart skadetyngd under året men verkar ändå nöjd med sin säsong och ser fram emot en sportslig utmaning. Samtidigt går Rachid Azzouzi ut och försäkrar att klubben helst inte lånar in spelare utan det är rena övergångar som är målet. Lasse lär vara en god förstärkning till försvaret efter att Florian Mohr nu kommer att lämna under sommaren.

This entry was posted in Silly Season. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>