Fabian Boll fortsätter i klubben

Det var mycket känslor som visades när Fabian Boll avtackades tidigare i våras. Redan i förra året stod det väl klart att han skulle avsluta sina proffskarriär efter säsongen och att det efter 12 säsonger i klubben blev känslosamt för både Boll och fansen är inte mer än vad man kan vänta sig. Det är därför extra skönt att det nu står klart att konstapel Boll kommer att vara kvar i klubben, nu som U-23 tränare tillsammans med Thomas Meggle. Han kommer även att kunna användas som ”stand-by” spelare för U-23 laget i nödfall, så om du önskar att se en snut avlossa skott som inte är riktade mot dig så är det bara att följa vårt andra-gäng.

This entry was posted in Om St Pauli, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>