Stanislawski tillbaka i stan

Holger Stanislawskis karriär har inte riktigt gått åt det håll han önskat sedan han lämnade St Pauli för Hoffenheim, och efter att ha vart arbetslös sedan förra året så återvänder han nu till Hamburg. Någon roll i St Pauli är det tyvärr inte som gäller, utan han kommer att tillsammans med den förre Hsv spelaren Alexander Laas öppna en mataffär. Den kommer öppna under hösten och ska tydligen heta Stanislavsky Laas & Co. GmbH, om det är företaget i sig eller namnet på affären kan min tämligen värdelösa tyska inte avgöra. Om du väldigt gärna vill se Stani vid ostdisken så är det bara att bege dig till Dorotheenstraße.

This entry was posted in Det Ryktas. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>