Ny läktare och byte av klubbpresident

I tisdags(?) höll St Pauli presskonferens och där meddelades bland annat att efter premiären mot Ingolstadt så kommer rivningsarbetet med den norra läktaren att börja, för att sedan påbörja bygget av en ny läktare.

Mer meddelades att Presidenten Stefan Orth inte kommer att kunna ställa upp i omval som klubbpresident. Anledningen till att han inte får fortsätta är oklar, men i November kommer alltså vi få en ny ledare. Vem det blir är inte klart, men enligt MOPO så kommer det att bli Oke Divine, en entreprenör inom musikbranschen som tydligen ska vara ett stort fan till klubben sedan gammalt. Aldrig kul med oroligheter i klubben men inget man inte är van vid.

This entry was posted in Chockerande, Det Ryktas, Om St Pauli. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>