Ny kapten

St Pauli har vart i Österrike på träningsläger den senaste tiden och tränaren Roland Vrabec har med bara någon dag kvar där nere valt att gå ut med att Sören Gonther kommer att ta över kaptensbindeln från vår allas konstapel Boll.

Vrabec motiverar sitt beslut med påpeka att Gonther redan förra säsongen var en av ledarna ute på plan och att han dessutom är en av de som kommunicerar mest i gruppen. Gonther som kom till St Pauli för två år sedan känner sig så klart ärad och smsade tydligen Fabian Boll det första han gjorde när han fick beskedet, Boll som i sin tur önskade lycka till, till sin efterträdare. Vår klippa i målet Philipp Tschauner kommer att stå som vice-kapten

This entry was posted in Om St Pauli. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>