Anfallare på väg in?

Trots eller på grund av att tre spelare är redan klara så har det vart ovanligt lite rykten och spekulationer kring St Paulis silly season, Bielefields anfallare Fabian Klos var på tapeten, men efter ett samtal med Roland Vrabec så gick han snabbt ut och sa att det inte kommer bli någon övergång.

Men nu har Bild satt igång ett rykte åtminstone, den 23-årige kroatiske anfallaren Ante Budimir ska tydligen vara vara på gång till klubben. Budimirs klubb Lokomotiva Zagreb begär tydligen 1 miljon euro för sin anfallare, vilket är mer en vad St Pauli kan betala för en spelare, men sportchefen Azzouzi ska enligt Bild sitta i förhandlingar med den Kroatiska klubben för att få ned priset. Ante Budimir är en 1.90 lång anfallare som gjorde 14 mål på 27 matcher den gångna säsongen och han kallas tydligen för den nya Mandzukic, hans kontrakt gäller tom 2017 vilket inte hindrar Bild från att påstå att affären kan bli klar redan i helgen.

St Pauli fortsätter att ge spelare från de egna leden chansen i a-laget, förra året flyttade man upp både Okan Kurt och Kyoung-Rok Choi till a-laget. Nu får även 18-årige Dennis Rosin fått chansen, han har skrivt på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2017. Rosin är uppvuxen i Hamburg och har tillhört klubben sedan han var 14, han är mittfältare som helst spelat på högerkanten men kan även gå in i den defensiva mitten.

This entry was posted in Det Ryktas, Silly Season, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>