Fanshopen i Bundesliga del 1: Mainz

I våra tröstlösa försök att ha något nytt att publicera varje dag trots nyhetstorka, startar D-Beat Diehards konsumentväglednings grupp en ny serie där vi med värmeljus i en dunkel abyss försöker lysa upp den snåriga djungel som är fanshopen i Bundesliga. I den här serien ska vi försöka att gå igenom alla fanshoppar i Bundesliga och försöka lyfta fram varor som är unika för varje lag och som i slutändan kanske säger något om det laget. Vi utgår ifrån att ni plöjt igenom Paulishopen så den hoppar vi över.

Vi börjar med Mainz.  Mainz har en hyfsat bra shop fylld med de standardprylar som man kan förvänta sig av egentligen alla lag på den här nivån. De har naturligtvis de båda tyska specialiteterna badankan och brödrosten. Det som gör Mainz speciellt är deras vi-bygger-ny-stadium-och-vi-inviger-den-nästa-år serie där du bla kan köpa Mainz byggarbetshjälmen och Mainz arbetshandskarna. Men det som verkligen gör Mainz unika är Mainz lösmohikanen. Vad kan de försöka säga med den? Vi är lite crazy och punk? Faktiskt briljant på sitt sätt. Den är de helt ensamma om.

This entry was posted in Konsumentvägledning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>