Förlängda kontrakt

Pauli kommer förmodligen förlänga kontrakten med Fabian Boll, Max Kruse och Ralph Gunesch. Richard Sukuta-Pasu verkar ligga sämre till, varken Pauli eller Leverkusen verka vara intresserade att förlänga med honom och till sist finns de tre frågetecken Florian LechnerMarcel Eger och Timo Schultz som också de har utgående kontrakt. För dem finns det för närvarande ingen information. Pauli vill också förlänga med Bastian Oczipka men han verkar vara på väg tillbaka till Leverkusen.

This entry was posted in Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>