Backsituationen

Den katastrofala backsituationen börjar bli rätt desperat. Med endast fyra tillgängliga backar (Zambrano, Gunesch, Volz och Kalla)  har Pauli nu ansökt om en elit spelarlicens för Pauliveteranen Hauke Brückner som normalt spelar för Pauli II. Den 30-åriga Brückner har precis avslutat en praktik på Paulis pressavdelning där han samordnat pressreleaser för föreningen. Även Vasili Vallianos från Pauli II uppges träna med truppen men han verkar inte vara aktuell för spel än.

This entry was posted in Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>