Säsongen över för Morena

Fabio Morena drabbades av en ny stressfraktur på samma fot som redan innan var skadad, skadan skedde under matchen mot Dortmund. Det verkar som om Morena kommer att vara borta resten av säsongen. Det ser helt enkelt inte bättre ut än att Morena och Oczipka kom tillbaka för tidigt från sina skadeuppehåll. ”Diagnosen är förödande för mig. Jag kommer att behöva all tur i världen för att komma på fötter igen” säger Morena. Och som om det inte vore nog verkar Dennis Daube (mittfält) ha fått en smäll på höften.

This entry was posted in Skadade Spelare. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>