Inför Hannover hemma

Hannover ligger fyra i ligan och jagar poäng tätt efter München och Leverkusen. Hannover verkar mest ha förlorat poäng mot deras närsmaste konkurenter i toppstriden och mot Pauli hemma. Hannover en bra och bred trupp de som verkligen står ut är Didier Ya Konan som när han är på humör öser in mål för Hannover men Ya Konan ska ha åkt på en knäskada när han spelade för Elfenbenskusten och det spekuleras vilt i att han inte kommer att ställa upp i dagens match. Mohammed Abdellaoue på mittfältet och Konstantin Rausch i försvaret är också klasspelare som Pauli bör se upp med. För Pauli är det mesta sig likt. Backlinjen är totalt decimerad men annars ser det inte så farligt ut.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>