Inför Schalke

Alla vet vid det här laget hur det ser ut? Inte en vinst på fem matcher. Pauli ligger på kvalplats med en poäng före Wolfsburg som möter Stuttgart på söndag. Å andra sidan ligger vi bara fem poäng efter Schalke. Det är med andra ord rätt trång i tabellen och vi måste som vanligt vinna. Vad har man att säga om Schalke? De är Sodoms favortitlag, Tom Angelripper ska ha jobbat i gruvorna innan han började spela trash. Annars är Schalke klass från målvakten Manuel Neuer hela vägen till forwarden Huntelaar. De är en gåta att de inte har presterat bättre än vad de gjort. Schalke borta slutade med 3-0 till hemmalaget. De har haft det rejält turbulent med tränare de senaste åren. Senast i onsdags i förra veckan flyttade Felix Magath till Wolfsburg. Ralf Rangnick senast tränare i Hoffenheim har tagit över tränat rollen. Schalke förlorade första matchen med nya tränaren med 2-0 mot Leverkusen förra helgen. Pauli har som vanligt ingen backlinje resten av laget verkar vara på fötterna utom reservmålvakten Mathias Hain som verkar ha skadat en muskel på baksidan av benet.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>