Ekonomi och ölkastning

Om Pauli åker ner i tvåan sänks det beräknade ekonomiska bortfallet från första hemma matchen borta från 562 000 euro till 418 500 euro. Efter ölkastar skandalen blev Pauli dömda att spela första hemma matchen minst 50 km från Hamburg och högst ta in 12500 hemmasupportrar och 1250 bortasupportrar. ”Jag hoppas inte att vi kommer att sakna pengar till spelartruppen” säger sportchefen Helmut Schulte som även vädjar om ett stop för bengaler.

This entry was posted in Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>