Jakten på ersättare

Jakten på Stanislawskis ersättare går vidare, det ryktas nu vilt om ett flertal kandidaterder som faktiskt ska ha blivit kontaktade. Det ska bla gälla Marcel Koller som tidigare varit tränare i Bochum och Köln, Michael Skibbe som för någon månad sedan fick sparken från Frankfurt och till sist Paderborns tränare André Schubert. Fler som puttrar i ryktesgrytan tycks vara Thomas Wolter Bremens U23 tränare och Cottbus tränare Pele Wollitz. Ryktesvägen ska en av kravspecifikationerna vara att den nya tränare inte får kosta något. Några som tycks ligga betydligt sämre till är Florian Lechner, Marcel Eger, Timo Schultz och Ralph Gunesch som tydligen ännu inte fått några nya kontraktsförslag.

This entry was posted in Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>