Inför Kaiserslautern

Kaiserslautern vann zweite förra säsongen och gick upp tillsammans med Pauli. Men till skillnad från Pauli lär Kaiserslautern klara sig kvar. De har klarat sig hyfsat bra för en nykomling i högsta serien. De tar i och för sig mest poäng mot lagen i den lägre halvan i tabellen men de slog Bayern München hemma i början av säsongen och har slagit Schalke både hemma och borta. Mot just Schalke har de lustigt nog en målskillnad på 6-0 för den här säsongen. Mycket av Kaiserslauterns spel kretsar runt den Kroatiska landslagsspelaren Srdjan Lakic som ligger fyra i skytteligan med 14 mål. För Pauli är det som vanligt. Ingen backlinje, knappt något mittfält och förmodligen Asamoah på topp och inte en vinst sedan HSV matchen.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>